Er zijn jongeren gekomen om te voetballen eens. Het waren ook oudjes maar ik ben gaan voetballen en Bianca ook maar je kon met de oudjes gezelschapspelletjes spelen. We werden in teams van 5 verdeeld ik had wat smalltalk gedaan met een van de jongens die op bezoek kwam dus ik ben net niet laatste gekozen (oke het voelde mss zo). Dus ik wou me bewijzen. Ik heb ook even gebeden dat ik in Kassim zijn team te zijn. Want ik heb al meegespeeld eens en hij is agressief maar als ik een fout maak zou hij nooit boos worden op mij maar zou hij discieren met de andere jongens. En thank god ij was in zijn team, ik heb het hem ook gezegd en hij vond het grappig. Ik word niet boos op vrouwen zij hij, in Afrika is dat zo dan ben je zoals mijn mama. Dus ja de andere jongens bevestigde dit ook dus voor een keer geen kleine zus. Voor elke match die begon deden we een team kreet door mijn knitiatief. De jongen vond dit speciaal maar deed mee. Toen ik mee speelde zijden ze me dat ik in aaval moest gaan dus deed ik dat. Ik probeerde vooral hun attitude over te nemen, ik vond dit echt belangerijk en had een staart aan en een kasrsrechte rug. Ik liep altijd mee in de aanval en probeerde wanneer nodif af te pakken of te passe. Ik ga niet zeggen dat ik met mijn basis skills geweldig was en niet soms verkeerd shotte maar dit was genoeg voor hun want iedereen zij dat ik goed gespeeld had. Bisnca haar team had gewonnen, natuurlijk ook omdat ze me geen penalty hadden laten spelen, maar dit gaf me wel een tof gevoel want ook andere jongens kwamen het zeggen. En ofwel zijn ze beleefd ofwel is achter een bal en voor mensen lopen en af en toe tegen een bal shotten toch al oke.

Wat ervoor en erna kwam wss eigenlijk nog interessanter. Ervoor was een spectacel. Hoerey weer iedereen meetrekken maar het viel nog mee en ze waren er. En er kwam een tsm tam spectakel van de workshop groep van Zr Nathalie, ook jongens die af en toe nasr de piano kwamen zaten er bij. Ik was impresded want ze hadden allemaal matching tshirts aan en een grown hoedje dat we mee hsdden genomen. Ik wist dat Dijalkte met iets ging dansen dus als hij met een lange rok in een hoekje klaar stond wist ik dat het niet alleen maar goede ritme bests gingen zijn.

De dans was begonnen door zr Nathalie met al snel Siafa erbij en dikalite. Siafa lijde de padjes masr het was niet te duidelijk masr wel zichtbaar en mss wel de bedoeling. Toen kwamen de dans solos en amai Siafa kon er war van, ik was onder de indruk, hij was met zijn gezicht heel exspressief en had een goed opbouw en zijn turnskills kwamen goef tepas. Dijakite dee het ook heel goed hii heeft een nice flow en aan tafel hebben we wel af en toe erna wat gedanst. Ik zat naadt de iritreers en ons gesprek was alles goed en zij dan die lachte met ik die dans. Bianca zocht iemand om mee te gaan dansen daar en ol vond dat geen probleem en veel bezoekers en jongens zijn gaan dansen zelf.

Na de voetbal was er een soort van dansbattle. Siafa was beginnen dansen met wat bezoekermeisjes (ze waren zijn groote) en erna zijn we op de muziek blijven dansen. Het was heel mooi om Siafs en Armel te zien dansen samen. Armel had me tijdens de avond dat we samen zonge en dandte op onze muziek al wat geleerd en ik wist wel dat hij goed was. Maar door zijn oefenmomenten met Siafa is hij beter geworden en dat zegt zij hij zelf ook. Hij zij ook dat doordat ik ervoor en erna vaak gevraagd heb om danslessen dat hij terug meer is beginnen dansen omdat door zijn reis naar hier hij niet echr veel meer danste en dat hij zijn pasjes heropneemr. Allesins het was heel syncroon de twee. Erna kwamen solos van siafa mer alle soorten saltos en trucjes die je maar kon bedenken. Soms denk ik dat afrikanen spieren kunnen bewegen dat wij niet kunnen. Yousoufou had me ook ervoor gezegd dat hii niet kpn dansen en ik zij hem dat hij moest gaan dansen erna en zijn nenene of misschien werden direct omver gezwierd toen hij naast siafa en armel kei goed was aan het meedansen. Ik heb hun ook allerlij grappige moves geleerd. Erna begonnen we in circel te dansen en dan begonnen er allerlij jongens door de circel speciaal te lopen. Erna gingen we in circels dansen . Ik ben die dag ook nicht van isa en serena geworden want grote zus of tweeling was geen optie voor hun en kleine niet voor mij.