De dagen na de vervaning van de matras waren heel tof. De pianolessen begonnen zijn vorm en vaste leerlingen te krijgen (3) . Af en toe waren we met 5 of eens 8 maar de drums en de blokfluit werden ook soms gebruikt. Ik heb gemertk dat door mijn beetje blokfluitles op school vroeger ik er toch nog iets van kon en ik op gehoor wel liedjes kon vinden om hun aanteleren. Het was ook meestal op gehoor of met akkoorden dat de piano liedjes werden aangeleerd (oke heel de tijd). En ibrahim leerde zo snel dat hij me al begon te zeggen welke akkoorden hij het liefste zou hebben. Hij wou ook perse mijn liedje happy hope leren en heeft het al aan 2 geleerd. Iedereen leert elkaar ook happy birthday. De jam sessie zijn altijd na dar zr Nathalie klaar is. Ik moet in principe tot half 6 geven of 6 maar dat is meestal tot half 8 dus 4 uur. Dit is ook omdat het meestal pas om half 5 begint en sommige later komen ik moet afwisselen en ik iedereen de gelijke kans wil geven om te leren wat ze willen leren. De laatste twee dagen kwam Sintia erbij en zoals meestal was ibrahim als laatste over we hebben twee liedjes samen geoefend met zang en piano en we gaan dat morgen spelen.

We zijn erna gaan lopen en we hebben samen gezegd dat hij nu wel genoeg had gelope. Hij liet ons de haven zien waar hij gestrand was maar was er ervoor al geweest en kon het nu wel al relativeren. Hij en Idria waren er (Armel deze keer niet) als ze iets mis deden begonnen ze in het arabisch te schelden en ik merkte dat ze mensen nadeden. Dit was dus eigenlijk een manier van de nog trauma van in Libie om te gaan. Toen Sintie die Arabisch kan zij dat echt lelijke woorden waren legde I uit dat als ze niks mis deden ze werden geslagen en er die woorden werden gezegd.