Het is weer even geleden dat ik hier nog iets op heb geschreven. De strandspelletjes van het weekend waren tof. De knutsek activiteiten ook. Ik kreeg plots een verrandering in het programma om piano te geven.Dat was vooral voor Ibrahim omdat ik hem niet in mijn vrije uren mocht lesgeven en omdat de iritreer jongen ook zo goed was. Uiteindelijk heb ik al veel leerlingen gehad en kunnen de meeste wel Happy birthday, Frere jacke. Ibrahim kan you raise me up en wil erna we are the world leren voor zr nathalie. Een iemand kan al Papaouyai spelen en mijn verzoeken om hun disney liedjes te doen spelen zijn nog niet echt gelukt.

We zijn vandaag opstap naar Catania en dat was heel leuk. We eten in een italiaans restaurantje en zijn een beetje gaan shoppen en een kerk gegaan. De gluten-vrije pasta was heel lekker en ik heb er ect van genoten. We waren naar de saaie museum gegaan maar

Het dansen met de jongens was ook zalig en Omar an jackite hebben al gevraagd of we vandaag nog dansen.

Ook grappig om alle stoere jongens samen naar beyonce te horen luisteren. We hebben een liedje van haar gespeeld maar isa onze fan was te moe.

Alleszins heb ik ook wat meer afrikaans leren dansen , ik kan goed dansen zeggen ze maar afrikaans maar een beetje. Doucement moet je dat dansen.

Je merkt ook dat nu dat we hier al wat langer zijn ze meer hun verhaal durven te zeggen. Ik weet dan van sommigen dat ze zijn gevangen genomen of verkocht en dat is toxh soms moeilijk te slikken zeker van de kleine iritreers.

We zijn nu opweg om een nieuwe matras gitaar snaren en kaartjes te posten. Vermits ik al een paar dagen een platye matras heb met 5 (4 geplakte) gaten was het wel nood aan een nieuwe. Want mijn mopjes over dat ik te veel eet en daarrom mijn matras plat doe graakte wat op.