De reis richting Catania was een spannend avontuur. In de eerste vlucht naar Milaan werden we even door elkaar geschud door de turbulentie. De rest van de vlucht verliep gelukkig veel rustiger. Eindelijk aangekomen in de luchthaven van Catania moesten we aan de band wachten op onze ruimbagage….. En uiteraard: ‘Delivery ended’ en onze valiezen waren er nog niet!
We zijn meteen bij enkele verantwoordelijken aangifte gaan doen hiervan. Onze tickets uithalen, een beschrijving geven van al onze koffers, enz. Op een gegeven moment splitsten we ons op, zodat iemand anders dezelfde band waarop de valiezen van ondertussen de volgende vlucht aankwamen, in de gaten te houden. Plots kwam Sintia aangelopen met goed nieuws, want ze had haar valies gevonden! Natuurlijk gingen wij er toen allemaalachterna en dolgelukkig als we uiteindelijk toch allemaal onze koffers vonden met vooral materiaal voor de workshops die we zouden doen! Eind goed al goed! smiley

Bianca